Зареєструйтесь на нашому сайті, щоб отримати додаткові можливості!

Дякуємо за реєстрацію!

Авторизация

ВІДГУК ПРО КНИГУ Е. А. ПІНЬКОВСЬКОЇ "КАЗКИ ГАБРІЕЛИ (ПРОДОВЖЕННЯ)"

Иваницкая Любовь Михайловна

Книга здалася мені інструкцією у застосуванні знань у самопізнанні та самовдосконаленні за методикою, викладеною у книгах «Спаси та збережи» Е. А. Піньковської.

Зміст викладено концентровано й ємно, зібрано багато раніше відомих і нових формул, підказок.

Під час читання можна поставити собі діагноз (душевно-духовного нездоров’я) і отримати рецепт зцілення, рекомендації щодо трансформації своїх негативних якостей характеру у позитивні.

«Чарівна» властивість книги: можна подумки сформулювати хвилююче питання і, відкриваючи довільно сторінку, отримати відповідь. Пробувала так робити неодноразово, як і з іншими книгами автора, тільки тут отримуючи у відповідь ще й  підказки, що робити для покращення ситуації.

Про першу книгу «Казок Габріели» можна сказати те саме. Стала її перечитувати, не поспішаючи, по кілька глав. І це виявилося дуже корисним: багато бачиться під іншим кутом у застосуванні до свого життя. Завдячуючи цьому погрузилась у процес розмірковування, осмислення, аналізу, корегування думок, слів, вчинків, завдяки чому відкриваються причинно-наслідкові зв'язки подій мого життя.

У другій книзі виявилася зовсім нова, цікава та корисна для мене інформація, наприклад, у розділі «Метанойя».

Згодна, що книга є «оригінальним довідником, алгоритмом з духовно-морального виховання себе як розумно мислячої людини, спрямованої до самопізнання і самовдосконалення» [1]. Велике спасибі автору за такі корисні та потрібні у наш час змін книги.

Література

  1. Пиньковская Э. А. Сказки Габриэлы (продолжение). - Черкассы: издатель Чабаненко Ю. А., 2022. - 188 с.

Skazki Gabr continue

Коментарі   

 
#1 Маргарита 04.12.2022, 14:39
Дякую,Любов Михайлівна,дуже змістовно!
Цитата | Скарга
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити